sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Täydellisen päällyslakan metsästys

Kuten kerroin aiemmin, Essien Shine-e  oli ainakin omassa käytössäni aivan syvältä. Todella syvältä. Seuraavaksi otin kokeiluun Glisten & Glow HK Girl Fast Drying & Super Shiny Clear Top Coatin. Voi jessus mikä nimihirviö. HK Girlistä tulee ihan mieleen lenkkimakkaratyttö.... :D

Ensimmäinen kohtaaminen tämän kanssa meni plörinäksi ja kiittelin jo itseäni siitä että tilasin heti kättelyssä kaksi pulloa tätä Llarowelta. Yksikin painajaispullo olisi riittänyt varmasti.
Kotona lakkaus vaikutti ihan ookoolta, mutta töissä 2,5h jälkeen ei enää näyttänytkään niin kivalta.
Lakkaus kuoriutui ja repeili, tehden kynnen pinnastakin kaikkea muuta kuin kauniin. Seuraavan kuvan suuremmaksi klikkaus omalla vastuulla, ei ihan imarteleva.


Tuntuu aina hirveältä selittelyltä kertoa miten lakkaukset ja etenkin kynnet kärsii töissä. Tämä kuva ei ole todellakaan imarteleva ja mietinkin jokusen tovin että kehtaanko tätä laittaa. Ymmärrättekö nyt miksi vetoan aina työntekoon? :F
Mulla on erilaisia työvuoroja, tuona päivänä oli vuoro joka vaatii säännöllistä käsienpesua ja kumihanskojen käyttöä koko vuoron ajan. Näistä vuoroista kynnet ja iho kärsii eniten, kuten kuvastakin varmasti näkee. Kuva on otettu 2,5h työskentelyn jälkeen tauolla, juuri kun olen ottanut hanskat pois. Hanskat hautoo ihanasti joten kun ne ottaa pois on sormet tuommoiset kosteat, kuivuessaan ei ihon vauriotkaan näy niin pahasti. En ole oikein keksinyt mitään kikkakonstia noiden kynnentappo-vuorojen varalle. Jos jollain on vinkkejä, otan ne ilolla vastaan! Kotona yritän ahkerasti rasvailla ja hoitaa käsiä ja kynsiä mutta takapakkiahan noi vuorot aina antaa hetkellisesti. Ensi viikko onkin pelkkiä kumihanska-vuoroja, bye bye kynnet... Ilman lakkaa ei niihin vuoroihin voi mennä ollenkaan, muuten mulla liuskottuu itse kynsi todella pahasti hanskoissa hautoessaan. Tekstuurilakat onkin aika hyvä suoja kynnelle tässä tilanteessa, kun se lakkapinta on niin paljon paksumpi ja rouheampi. :)
Muut vuorot on onneksi kynsille helpommat, silloin on kädessä vain työhanskat ja ainoana haittana on kynsien katkeilu, nostellessa ja siirrellessä tavaroita napsuu kynnet väkisinkin aina jonnekin.


Seuraavalla kerralla laitoin HK Girliä paljon paljon vähemmän kynnelle. Hirveän paljon sitä tuleekin sutiin kerralla ainakin ihan täydestä pullosta, pitää muistaa pyyhkäistä huolella ylimääräiset pois. Tämä kokeilu osoittautuikin oikein positiiviseksi, kynnet oli minulla melkein 3 vuorokautta. :) Poikkeuksellista, yleensä ei tule pidettyä mitään lakkauksia noin pitkään vaikka ne hyvänä pysyisivätkin. Tällä kertaa kynnet kestivät siis vapaapäivän ja kumihanskatyövuoron, ihan priimana! Jatkan positiivisilla mielin testailua tämän parissa. :) Josko tämä olisi minulle se THE päällyslakka.


Kuva vielä tästä paremmasta kokeilusta. Pohjana Essie Naughty Nautical, koristeina ällösöpöjä panda-siirtokuvia ja China Glaze Boo-gie Down glitterlakkaa. Vasemmassa kädessä nimetön ja peukku oli glitterillä, sillä niille ei arkista löytynyt tarpeeksi pieniä siirtokuvia.
Ajattelin pitkään että nää siirtikset on tosi lapselliset (sanoo ihminen joka juuri osti riemusta kiljuen Hello Kitty sohvatyynyt....) mutta näähän olikin ihan ältsin hauskat!

2 kommenttia:

  1. Söpöiset pandat!

    Mulla on tuo päällyslakka kokonaan vielä kokeilematta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mä tykkäsin nyt lopulta tosta päällyslakasta kuitenkin, mutta tosiaan saa olla aika tarkkana ettei sitä tule liikaa. Tosi paljon ainakin täydestä pullosta tulee sutiin lakkaa kerralla, ehkä sekin "ongelma" katoaa kun pullo ehtii kulua. :)

      Poista