keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Aurinkoa myös kynsille :)

Vaikka mä tykkään ihan hirveästi talvesta ja lumesta, ei tää takatalvi nyt iske yhtään. Meillä oli jo pari viikkoa täysin lumetonta ja oli ihanaa lenkkeillä keväisissä maisemissa. Otettiin jo kämpästä lämmityskin pois ja kaivettiin tuulettimet esiin sillä tänne porottaa aurinko aamusta iltaan, jo se yhden viikon aurinko sai ihmeitä aikaan. Omalla terassilla tarkeni myös hyvin istua melkein t-paidassa. Kovinkaan lämmöllä en muistele viime kesän hikoilua, meillä täällä sisällä kun oli yhtäjaksoisesti reilut 3kk alimmillaan +28c tuulettimista huolimatta.
Nyt (etenkin alkavan flunssan vuoksi) kaipaan tuota tukahduttavan kuumaa lämpötilaa. En jaksaisi enää palella, putsata autoa lumesta ja takittaa koiria lenkeille.

Päivällä paistoi ihanasti aurinko ja tuli vähän kevätfiilis kun sitä katseli sohvalta käsin, lunta näkemättä. :D Lakkasin kynnet ennen iltavuoroon menoa ja halusinkin jotain pirteää.
Käyttämättömistä lakoista nappasin pohjalle Zoyan Darcyn. Ensimmäisellä kerroksella tämä raidoittui ja jätti kaljuja kohtia, mutta toinen kerros pelasti paljon joskaan ei ihan täydellisesti. Jos tämä olisi jäänyt yksinään kynsille, olisin laittanut vielä kolmannen kerroksen. Nyt päätin tyytyä kahteen kun tiesin laittavani glitteriä tähän päälle.
Lakan nimestä tulee muuten väistämättä aina mieleen Bridget Jonesin Mark Darcy. :'D


Darcy sai kaverikseen Femme Fatale Dreamer's Potion-glitterin, jonka suuntaan mun sormet on syyhynneet siitä asti kun sen hyppysiini sain. Lakassa on hirmusti erimuotoisia ja erikokoisia hopeisia, pinkkejä ja hologlittereitä, jotka ihan uskomattoman upeasti välkkyvät auringossa. Lievästi sanottuna rakastuin tähän heti. Hieman tosin hämmästelin miksi Darcy muuttui kirkkaankeltaisesta tämmöiseksi oranssiin taittavaksi, mutta glitterpommi sisälsikin kaiken muun ihanan lisäksi vaaleanpunaisena säihkyvää shimmeriä jota en ollut pullosta ehtinyt bongata glittereitä kuolatessani. En keksi tästä mitään huonoa sanottavaa; lakkaus oli helppoa ja glittereitä ei tarvinnut kalastella, eivätkä ne jääneet kiinni toisiinsa yhdeksi möykyksi. Ensi kerralla taidan kokeilla tätä vaikkapa jonkun herkun vihreän päälle. :3

Päällyslakkana oli HK Girliä, työvuoron jäljiltä ainoa moite lakkauksessa on pienehkö kärkikuluma. Alan kallistua enemmän ja enemmän siihen että tuo on paras mun käyttöön. :)

Zoya Darcy - Femme Fatale Dreamer's Potion
 
Muistin kerrankin ottaa myös käytetyistä lakoista kuvan, joskin pieni moka kävi nytkin. Menin terassille hyödyntämään ihanan auringonvalon, kuvasin lakat ja palasin tyytyväisenä sisälle. Kuvia selatessani totesin unohtaneeni kuvata itse lakkauksen kokonaan.... :D Ja eikun uusiksi.

Tuo Dermosilin Kynsilakankorjauskynä on lojunut jokusen kuukauden Helmerissä, nyt tartuin siihen sattumalta. Aiemmin olen käyttänyt sitä vain kerran ja silloin en ollut hirveän innoissani, se oli jotenkin kamalan kuiva. Nyt se kuitenkin pelitti suht kivuttomasti (vaikka kuvat paljastavatkin että siistittävää olisi ollut edelleen) eikä tehnyt mieli heittää sitä seinään.

Mulla olisi rutistettavana enää huominen iltavuoro, sen jälkeen onkin pe-ti vapaata. <3 Vuorotyön hyviä puolia, kun jaksaa painaa epäsäännöllisiä työviikkoja epämääräisinä aikoina niin joskus se palkitsee vapaaputkillakin. :) Vielä kun tämä kimppuuni hiipivä flunssa tajuaisi muuttaa muualle, olisi vapaat pelastettu. Mun tuurilla makaan kuitenkin ansaitut vapaapäivät kuumeen kourissa sängyssä. :/ Toivottavasti onni kääntyisi ja karkottaisi flunssan, kovasti olen yrittänyt viime päivät tankata vitamiineja apujoukoiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti