sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Mukavuusalueella

Mieheni pyöritteli eilen silmiään kun tuskailin Helmereiden edessä todeten "mulla ei ole yhtään kivan väristä kynsilakkaa!". Vähän sama kun vaatteiden kanssa, joinain päivinä vaan mikään ei tunnu/näytä hyvältä. Tartuin sitten siihen omaan ykkössuosikkiin eli mustaan lakkaan. Mustalla tulee lakattua vähintään kerran viikossa, se on minulle se varmin valinta joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja jossa tunnen oloni kotoisaksi.

Ilman sen suurempaa visiota sudin kynsille kaksi kerrosta OPI Black Onyxia. Lakkaillessa muistin hamstraamani valkoiset sulkadecalit (ostin näitä Adeninan loppuunmyynnistä 4 arkkia ja silti ahdistaa että ne loppuu aivan liian aikaisin ja niitä pitää jemmata, argh) ja kuten arvelinkin, ne näyttivät mustilla kynsillä taivaallisilta. <3

Joskus pitäisi kuitenkin muistaa että yksinkertainen on kaunista. Kynnet olivat todella herkät pelkkien decaleiden kanssa mutta ehei, blingiä piti saada joukkoon. Kotiutin Kynsikoristekirpparilta tovi takaperin OPI Servin' Up Sparklen jota en ollut ehtinyt vielä kokeilla, lisäsin sitä siis näihin. Meni vähän överiksi ja se hentous harmikseni katosi näistä. Ihan mieleiset silti, mutta olisi pitänyt tajuta valita joko hennompi glitter tai jättää kokonaan laittamatta. Servin' Up Sparklea on kynsillä tasan yksi kerros ja silti se on todella peittävää. Hyvä ominaisuus mutta ei ehkä ihan sitä mitä juuri näihin hain.

Liiasta säihkeestä huolimatta viihdyn näissä todella hyvin ja olenkin tuijotellut näitä pitkin työpäivää. Ja yrittänyt vähän töissäkin jopa varjella näitä, etteivät ihan heti menisi pilalle. Valitettavasti työpäivä teki kuitenkin tepposensa ja huomenna pitää keksiä jotain muuta kivaa kynsille. Ehkä jotain keväisempää?


Mietin kyllä jokusen tovin että kehtaanko edes laittaa näistä kuvaa, kynsinauhat on sen verran rumassa kunnossa. :( Kuitenkin itse lakkaus oli sen verran mieleinen että päädyin silti näyttämään nämä.
Keskisormi otti vähän osumaa viikolla töissä ja kynsinauha meni kipeäksi ja repaleiseksi, eikä ole jaksanut vielä parantua ennalleen vaikka olen yrittänyt muistaa rasvata ja öljytä. Liian vähän on kyllä tullut taas viime viikkoina läträttyä rasvojen ja kynsinauhaöljyn kanssa ja se valitettavasti näkyy heti. Muutenkin on tullut töissä sählättyä sen verran paljon että sormet ja kädet on pieniä haavoja täynnä.

Tilipäivänä tilaan vihdoin Lemony Flutterin pelastamaan käsiparkani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti