perjantai 21. maaliskuuta 2014

Niin rumat lakkaukset että niistä on pakko pitää salaa

Heh. Sain yksi päivä töissä loistoidean blogia koskien: bloggaus on tuntunut nyt viime aikoina niin mukavalta, että ajattelin aloittaa viikottaisen postaussarjan. Tästä piti tulla ensimmäinen osa mutta koska toteutus meni aivan pipariksi, jäänee paljastus ja aloitus tuonnemmalle. Ehkä viikonlopun aikana.... :)

Syytän näistä kynsistä kuumetta jonka sain tänään ensimmäisen lomapäiväni kunniaksi seuralaisekseni. Nää on pakko olla seurauksia kuumehourailusta. :D Lakoissa ja koristeluissa yksinään ei ole niin mitään vikaa, mutta yhdistettynä ne heittää lievästi sanottuna överiksi. Pitäisi osata muistaa että liika on liikaa.

Pidemmittä puheitta, katsokaa itse. Näille saa nauraa. :D



Kaunista, eikö? :D Pohjana on Girly Bitsin Crantini. Niin ihana holo että! Kaveriksi sille olin valinnut Girly Bitsin Jini Goes Indie!-lakan jossa on hurjasti erimuotoisia ja kokoisia glittereitä. Joku aivopieru sai sitten tarttumaan näiden välissä niittihyrrään ja Crantini saikin kaverikseen neonpinkkejä niittejä. Kun en tajunnut lopettaa siinä kohtaa niin palasin alkuperäiseen suunnitelmaan ja sudin kaveriksi vielä Jiniä. Jo ensimmäisen kynnen kohdalla teki mieli kirkua että hyi miten rumat.... Ja näillä pitäisi olla huomenna ihmisten ilmoilla edustamassa, kuinka mukavaa. 

Nyt kun olen näitä katsellut aamupäivästä asti, niin jollain sairaalla tavalla tykkään näistä. Älkää silti välttämättä kokeilko samaa kotona.

Girly Bits Jini Goes Indie! - Girly Bits Crantini
Katsokaa tuota holokiiltoa, onneksi sain sen tallentumaan edes pullokuvaan. <3


Ei enempää jaaritteluja tällä kertaa, aletaan nyt miehen kanssa katsomaan Nälkäpelin kakkososaa ja klo 9 aamulla pitäisikin jo istua autossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti