maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kirottu Shine-e

Luvassa hieman avautumista Essie Shine-e pikakuivattajasta. :P


Se niistä kivoista lakkauksista. Shine-e toimii hienosti peel offina (ainakin minulla) heti kuivuttuaan, sopivassa kulmassa tökkäiset niin kuoriutuu kauniisti koko lakkakerros irti.
Aluksi ajattelin että laitoin tätä liikaa kun vastaavaa alkoi ilmetä. Parin kerran jälkeenkin ongelma oli ja pysyi joten syytin kaikkea kellonajasta tähtien asentoon. Puolikkaan pullon verran olen tämän kanssa taistellut ja aina sama tilanne. Vihdoin ajattelin antaa itselleni luvan luovuttaa tämän kanssa, kun ei pelitä niin ei.

Pahiten ja nopeiten lakka kuoriutuu jos Shine-etä pääsee vähän kynnen rajoilta pois, vaikkapa kynsinauhoille. Sitä kun siitä rapsutat/puhdistat niin se saattaa napata puolikkaan lakkauksen mukanaan ihan huomaamatta, etenkin juuri kuivuneena koostumus on aika purkkamainen ja venyvä.

 On tässä lakassa hyviäkin puolia, ei tämän kanssa muuten olisi jaksanut taistellakaan. Lakka kuivuu todella nopeasti ja kauniin kiiltäväksi kuten nimestäänkin voi päätellä. Pinta on myös ihanan sileä ja tasainen, levittyy ongelmitta.

Ostin tämän syksyllä huikeaan 5€ hintaan, joten rahallinen menetys ei onneksi ole suuri. Tämän on kuitenkin varmaan aika siirtyä pois käytöstä, sillä Llarowelta tilaamani Glisten & Glow HK Girl pikakuivattaja saapui viimein luokseni viime viikolla. Uskon ja toivon että se on miellyttävämpi kumppani. :)

Loppuun vielä kuva pennusta (raitapaita, tuo tumma möykky on mäyrän pehva), joka on päiviäemme ihastuttanut ja etenkin vauhdittanut nyt reilun kuukauden päivät. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti