maanantai 24. maaliskuuta 2014

Huonojen uutisten kynnet

Meillä on ilmassa suurta surua, murhetta sekä paljon huolta. Mummuni sairastaa tällä hetkellä aika vakavasti enkä tiedä onko enää paluuta parempaan. Aika näyttää mutta odottaminen tuntuu pysäyttävän hengityksen. Loma muuttuikin siis hauskoista suunnitelmista pitkiin itkuihin ja turvonneiden silmien peittelyyn. Ikävää on myös se että mummun ja minun (plus perheeni) välissä on 100km suuntaansa, joten edes seuraksi ja auttamaan ei pääse työviikkoina niin usein kuin tahtoisi. Vietin lauantain siellä, samoin vietän huomisen. Vaikka käynnit ovat henkisesti hirveän raskaita en vaihtaisi niitä pois mistään hinnasta. Jos meidän yhteinen aika alkaakin olla jo lopussa niin en tahdo jossitella jälkikäteen miksi en ollut läsnä. Silti tuntuu pahalta mennä ja nähdä, kun todellisuus iskee nyrkeillä kasvoihin. En ole valmis luopumaan.

En siis tiedä miten tulevat viikot menevät ja se saattaa näkyä myös blogissa. Saatan silti kirjoittaa tänne yhtälailla, muutakin ajateltavaa on saatava. Muuten en kestä.

Edelliset karnevaalikynnet tuntuivat jotenkin liian irvokkailta kaiken tämän keskellä, joten teinkin vähän hillitympää tilalle. Seassa on myös hentoa kimallusta ja vähän perhosia, jottei se iloisuuskaan pääsisi unohtamaan. Vaikka hymyileminenkin tuntuu tällä hetkellä aivan liian työläältä.






 Pohjalla A-Englandin Sleeping Palace, perhosia ja lehtiä siirtokuvina sekä hipaus Different Dimensionin I Ate His Liver With Some Fava Beans And A Nice Chianti-nimihirviö glitterlakkaa.
Kuvissa näkyy sinnikäs Näätä-kissan karva jota en kuvia ottaessa huomannut, pahoittelut siitä.

A-England Sleeping Palace
Different Dimension I Ate His Liver With Some Fava Beans And A Nice Chianti

 Hirveästi ei nyt sattuneista syistä irtoa jutunjuurta, joten vilautetaampa loppuun vielä ihana paketti jonka mieheni toi perjantaina töistä tullessaan minulle Kauneudenkaupalta. <3 Näiden mukana tuli aivan tautisen ihana OPIn vuoden 2014 kalenteri joka pääsi heti seinälle. Ja saattoi aiheuttaa upeine pullokuvineen pieniä ostoshaluja, kääk... Jälkimmäiset kaksi näyttää niin herkuilta vierekkäin, että taidampa johonkin lakkaukseen yhdistää ne tuonnempana. :)

OPI DS Tapestry
OPI La Paz-Itively Hot
OPI Can't Find My Czechbook

Ihanaa aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! Nauttikaa hyvistä ilmoista ja läheisistänne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti