perjantai 7. maaliskuuta 2014

Hiljaisuuden rikkomista - taas

Ärsyttävän hektistä edelleen, ja tämäkin on ihan heitteillä. En silti tahtoisi luopua tästä vaan pitää toistaiseksi tyytyä niihin hetkiin kun on aikaa kirjoittaa eikä tuntea huonoa omaatuntoa siitä miten monena päivänä jää kirjoittamatta. Nyt oli taas sopiva hetki, etenkin kun pitkästä aikaa ehdin nukkua viime yönä jopa 8h, joten energiaakin on vielä iltavuoron jäljiltä. :)

Vaikken kirjoita, olen silti kuitenkin lakkaillut ahkerasti. Vähän turhan ahkerasti myös hankkinut uusia lakkoja. :F Paljon on kyllä tullut myytyäkin itselle sopimattomia, eli joku kohtuus on säilynyt sentään.

Puhelimeni otti ja hajosi viime kuussa, huikean 6kk käytön jälkeen. Uudessa puhelimessani onkin ihana ja hyvä kamera, joten lakkailuja on tullut jopa kuvattuakin paljon enemmän kuin tuolla surkealla digikameralla. Kun olisi aikaa niin niistä saisi liudan ajastettuja postauksia kasaan, mutta tykkään paljon enemmän kirjoittaa reaaliajassa. Pitäisi olla siis edes reipas ja tunkea niitä luonnoksiksi nyt kun ovat vielä tuoreessa muistissa, ja purkaisi sieltä sitten. Ehkä seuraavana vapaapäivänä? Nyt on kuitenkin valitettavasti vasta työviikkoni tiistai ja ensi viikollakaan ei ole peräkkäisiä vapaapäiviä. Mutta esittelempä nyt tässä samassa kaksi simppeliä alta pois. :)

Tänään kynsillä oli OPI DS Pewter, lakka jota himoitsin pitkään ennenkuin lopulta sen löysin kohtuulliseen hintaan. Olin jotenkin siinä uskossa että tässä on tekstuuripinta, ehkäpä ulkonäön perusteella päättelin niin. Pinta o kuitenkin todella sileä, luo hauskan kontrastin tuohon ulkomuotoon. Päällyslakan kanssa en tätä valitettavasti ehtinyt vielä kokeilla, sillä lakkaus ei kestänyt työpäivää virheettömänä ja poistinkin sen kotiuduttuani, pöh. Muuten tykkäsin tästä kyllä kovasti, kestoltaan ei vaan ollut parhaimmasta päästä (ainakaan ilman sitä päällyslakkaa).

Aiemmin viikolla kynsillä oli KBShimmerin I Got A Crush On Blue. Voi rakkaus miten tästä pidinkään! <3
Aluksi ajattelin laittaa pohjalle jonkun sinisen värilakan, mutta päädyinkin kerrostamaan vain tällä. Ja hyvä niin, lopputulos oli peittävä mutta hirveän moniulotteinen. Tuli vähän mieleen geeli tai akvaario, hankala kuvailla sanoin. :) Ja noiden glitterien sädehdintä, ei sellaista voi ollakaan. <3 Tuijottelin näitä todella usein, sormia liikutellessa ja valon osuessa glittereihin ne oikein hehkuivat. Pelkkää täydellisyyttä. Kuvassa lakkaus on ollut kynsillä jo 2,5 vuorokautta ja silti on noin hyvä. Harvemmin maltan edes pitää samoja lakkauksia noin pitkään mutta näillä teki mieli lakata samantein uudelleen. :D Maltoin kuitenkin mieleni. Tämä nousi kyllä ehdottomasti suosikkien joukkoon.

Nämä päätyivät samaan postaukseen mm. siksi, että molemmat olen kuvannut todella edustavasti autossa työpaikan parkkipaikalla ennen työvuoron alkua, voi ei. :D Molemmissa tapauksissa oli kuvaus unohtunut ja pelkäsin että työvuoron jälkeen ei ole enää mitään muuta kuvattavaa kuin pilalle menneet lakkaukset. Molemmissa tapauksissa olin myös oikeassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti