sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kirkuvaa musiikkia kynsillä

Mm. edellisessä postauksessa mainituista syistä johtuen ei viime viikkona ole mikään suurta aivokapasiteettia vaativa lakkailu innostanut. Kynsillä on ollut lähinnä tekstuurilakkoja ihan sellaisinaan. Eilen kaipasin kuitenkin jotain sähäkkää kynsille ja korkkasin yhden käyttämättömän indien.


Kynsille pääsi Girly Bitsin Face the Music. Melkoisen kirkasta neonia. :) Tyhmänä kuvittelin etten omista tämän alle sopivaa värilakkaa joten lähdin kerrostamaan tätä yksinään. Kesken lakkauksen muistin hakeneeni perjantaina postista China Glazen neonvihreän lakan joka olisi varmasti ollut täydellinen tämän kanssa. Noh, ensi kerralla sitten. Face the Musicia laitoin 4 kerrosta, kolmekin olisi kyllä varmaan piisannut mutta neljäs toi kyllä hyvän viimeisen silauksen. Värilakan päälle laitettuna riittäisi varmaankin kaksi. Lakkaus tällä oli helppoa ja yksi kerros HK Girlin päällyslakkaa teki pinnasta tasaisen ja sileän. Tämä sai ehdottomasti pysyvän paikan indie-Helmeristäni, sen verran uniikki tämä on kokoelmassani.

Vilautetaanpa loppuun vielä mieletöntä palkintoa jonka voitin ihanan Kynsisirkus-blogin arvonnasta, tämänkin herkkupaketin hain perjantaina postista. :)



Paketti sisälsi kortin, käsivoiteen, suihkugeelin, suklaata, Delush Polishin Angel of Death-lakan, Lorealin Acid Watermelon-lakan (tämä itseasiassa minulla on jo ennestään ja onkin näkynyt viime vuonna blogissa, mutta annan tämän tuplan äitiäni ilahduttamaan :) ) sekä Essien aprikoosi kynsinauhaöljyn. Paketti oli varsin mieluinen ja piristi kyllä mielialaani kovasti. <3 Tuota Delush Polishin lakkaa olen himoinnut jo tovin ja nyt se sitten päätyikin tällä tavalla luokseni. :) Pitää ehdottomasti ottaa se kokeiluun piakkoin. Essien kynsinauhaöljyä en olekaan ennen kokeillut, nyt tuli tilaisuus siihenkin. Suihkusaippuoita ja käsirasvoja multa löytyy kotoa vino pino mutta se ei haittaa, hamstraan itsekin niitä lisää sopivien osuessa eteen. Tuota Oriflamen minttu-vadelma suihkugeeliä odotan mielenkiinnolla, se näyttää ainakin todella marjaisalta, melkein kuin pullotettua mehukeittoa. :)

Tuo Fazerin suklaakin oli mulle uusi tuttavuus, itse kun kuulun niihin harvoihin naisiin joille suklaa ei ole se suurin herkku. Mutta vitsi että toi oli hyvää! Tänään korkkasin sen aamukahvin kanssa ja nyt illalla napsin viimeiset palat suuhuni. Miestä uhkailin vaikka millä, sillä kun on tapana verottaa mun herkkuvarastoja etenkin näin viikonloppuina mun töissä ollessa. Ihme kyllä, suklaalevy säilyi koskemattomana hänen osaltaan, armeliaana annoin kyllä yhden palan miehellekin. ;)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Mulla olisi edessä vielä nyt maanantaina iltavuoro, sen jälkeen onkin 6 työpäivää takana ja 2 vapaapäivää edessä. :) Mieskin on tämän viikon kotona niin ajattelin kerätä henkisiä voimavarojani takaisin sen kainalossa. Tiistaina on kyllä edessä taas mummulavisiitti, mutta muuten aion ottaa löysin rantein; huilia ja lenkkeillä paljon ihanien miesteni kanssa - niin niiden karvaisten kuin tuon parrakkaankin kanssa. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti