maanantai 7. lokakuuta 2013

Tehohoitoa tyngille

Olen jo pitkään ihaillut muiden kynsibloggaajien ihanan pitkiä, terveen ja vahvan näköisiä kynsiä. Kun siirtää katseen niistä näihin omiin liuskottuviin, älyttömän helposti lohkeaviin ja näistä syistä johtuen lyhyisiin kynsiini jotka oikein korostavat nakkisormiani, niin meinaa iskeä kateus. :D

Tuumasta toimeen ja hoitolakkaa kokeiluun!

Ensin ostin Eveline Cosmeticsin 8in1 Total Action-hoitolakan. Paketti lupaa siis tämän yhden lakan auttavan kahdeksaan eri ongelmaan; vaurioituneisiin, halkeileviin, heikkoihin, pehmeisiin, haperoihin, hauraisiin, mattapintaisiin (?) sekä epätasaisista pinnoista kärsiviin kynsiin.
Käytin tätä pari kertaa mutta luovuin käytöstä sillä itselläni tämä ainakin aiheutti ikävää kirvelyä osuessaan kynsinauhoille tai iholle. :/ Seuraavaa hoitolakkaa hankkimaan siis.


Lahden Kärkkäiseltä tarttui mukaan Coral-merkin 100% Nail Rebuild. Paketti lupaa seuraavaa; "Ammatillinen keramideja sisältävä kynsihoitoaine. Halkeileville, hauraille ja katkeileville, epätasaisille kynsille, joissa on naarmuja ja uomia." Hintaa taisi olla 3,90€ eli ei suuri menetys mikäli ei tuottaisikaan lupaamiaan tuloksia.

Käytöstä en vielä voi sanoa muuta kuin että tämä ei kirvele, vasta olen lakannut tällä kaksi kertaa. Jättää kauniin kiiltävän pinnan kynnelle, sopii siis nakuiluunkiin. 

Seuraavaa kuvaa ennen varoitus; jos kuivat kädet ja lyhyet kynnet kauhistuttavat, vaihda äkkiä sivua. Tässä nimittäin tilanne josta kokeilu alkaa. Tästä on suunta vain parempaan. :)


Myös Sechen Perfect Nail Rebuild vaikuttaa kiinnostavalta, harmi vain että törmäsin tähän Cesarsin sivuilla vasta tänään, tuo olisi muuten päässyt ehdottomasti testiin. Mennään kuitenkin nyt alkuun tuolla Coralilla ja jos se ei tunnu kuukauden käytön jälkeen tuottavan tuloksia, saatanpa pistää tilaten tuon Sechen Rebuildin. Pääasia että apu löytyisi jostakin. :)


Mielelläni kuulisin myös suosituksia ja kokemuksia näistä tai muista hoitolakoista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti