tiistai 8. lokakuuta 2013

Kauneuden kuolemansynnit

Rrrrrrrakastan blogeissa pyöriviä haasteita ja tämä etenkin osui ja upposi. :) Kauhua ja dekkareita tulee kulutettua aika paljon, joten kuolemansynnit on sitä kautta tulleet hyvinkin tutuiksi. Katsotaanpa siis miltä ne kauneuden osilta näyttävät kohdallani!

1. Ylpeys          Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
Ei varsinaisesti vain yksi kauneustuote vaan silmämeikki noin yleisesti. Kohdallani se sisältää ainakin ripsivärin ja mustat rajaukset kajalilla. Jos on aikaa niin luomiväreillä tulee leikittyä myös useammalla sävyllä rajat häivyttäen, tummaa yleensä nekin kuitenkin.



2. Kateus         Mitä ulkoista piirrettä jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten?
 Kapeampia kasvoja, itse olen ollut tämmöinen pullaposki lapsesta saakka. Varsinaisesti tämäkään kyllä ei häiritse kuin valokuvissa, huonolla tuurilla kun näyttää ihan pallokalalta.

3. Viha             Mitä kauneustuotetta vihaat?
Hmmm, paha. Ripsientaivutinta ei tule käytettyä, en vaan tykkää. Epilaattori on myös sellainen vekotin jonka jätän suosiolla muille.

4. Laiskuus      Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
Enemmänkin ehkä kyse unohduksesta, mutta rasvailu jää liian vähälle. Kädet kuivaa töissä niin paljon että niitä tulee rasvailtua päivittäin pariinkin otteeseen, mutta esim. jalkapohjat unohtuu aivan liian usein. :/

5. Ahneus        Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat, entä halvin?
Heh, täytyy myöntää ettei mulla ole mitään hirveän kallista kaapissani. :) Kallein ehkäpä Policen TO BE Woman-hajuvesi, hintaa 25€ kieppeillä. Halvin on varmaan Wild Mildin Little Chicken kynsilakka josta maksoin 0,30€.

6. Ylensyönti   Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?
Huulirasvoja on useampia sillä hukkaan ne aina. Kynsilakoissa löytyy myös useampi kappale seuraavia; China Glaze Some Like It Haute x 2, L'oréal Top Coat Confettis x 3, Jolly Jewels 106 x 2 & Jolly Jewels 110 x 2.

7. Himo            Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
Tällä hetkellä se on varmaan OPI Pure 18K White Gold & Silver Top Coat. Hintaa tuolla on Cesarsissa 28,50€ eli ei kalleimmasta päästä tämäkään, mutta pohdin edelleen että tarvitsenko tätä todella ja onko se minulle tuon hinnan arvoinen oikeasti. Etenkin nyt kun Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä on tullut ilmi että osalla tämä lakka ei olekaan ihan kirkas vaan selvästi kellertävä, olen miettinyt että otanko riskin. Toisaalta en kyllä useinkaan käytä vaaleita lakkoja ja tummien kanssahan tuo ei ole ongelma, mutta jos ostan niin jo periaatteesta haluan priiman version eli kirkkaalla pohjalla olevan. Saas nähdä, jatkan edelleen pohdintaa. Kun osaisi päättää että harmittaako sitten myöhemmin jos tätä ei saakkaan, niin ongelmaahan ei olisi. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti