perjantai 18. lokakuuta 2013

Avaruuspölyä ja teippejä

Rimmeliltä tuli uusi kokoelma Space Dust, joka sisältää 5 tekstuurilakkaa. Kiitos Citymarketin 3kpl 10€ (yksittäin 5,50€) tarjouksen saatoin kotiuttaa nämä kaikki plus yhden joululahjapakettiin... :F
Näitähän piti heti kokeilla. Ensin kynsillä oli kaksi päivää mustanvihreä Total Eclipse mutta tästä en kiireen keskellä tajunnut ottaa kynsikuvaa. Kestosta yllätyin positiivisesti, tämä kesti katseen kestävänä kynsillä kokonaiset kaksi työpäivää (normaalisti saan uusia lakkaukset aina työpäivän jälkeen), tällöinkin lakkauksesta oli lohjennut vain pieniä paloja lähinnä kulmista.

Tänään kynsille pääsi pinkki Luna Love ja lila Moon Walking. Halusin samalla kokeilla myös kynsiteippiä ensimmäistä kertaa, joten keskisormen lakkasin Wet n Wildin Hannah Pinktanalla (2 kerrosta). Valitettavasti kyseinen lakka ei ollutkaan läheskään niin peittävä kuin pullo antoi ymmärtää, joten jo tässä kohtaa ajattelin että kuinkahan käy. Jatkoin silti. Muihin kynsiin 2 kerrosta Luna Lovea paitsi tuohon keskariin wettiksen päälle yksi kerros Moon Walkingia. Teipit pois ja tadaa, ihan kuin siellä ei koko Hannah Pinktanaa olisi alla ollenkaan. :( Voihan ruma sana.
Ei auta, en jaksa enkä ehdi korjata joten näillä mennään. Jos jotain positiivista, niin Space Dustit on ihania ja teippeilykin oli yllättävän kivutonta!





Vasemman nimettömän kynsi on vielä säälittävän lyhyt, mutta muuten täytyy sanoa että joko aiemmin postaamastani hoitolakasta on apua tai sitten on vain sattumaa, mutta kynteni ovat kestäneet työpäivät paljon paremmin kuin aiemmin - yhtään kynttä ei ole lohjennut mikä on uskomatonta! Liuskottumista on vielä vähän mutta sekin on vähentynyt huomattavasti. Jatkan siis tyytyväisenä hoitolakkailua, jota on nyt siis takana pari viikkoa. :)


Rimmel Space Dust: Luna Love
Rimmel Space Dust: Moon Walking
Wet n Wild: Hannah Pinktana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti