perjantai 25. lokakuuta 2013

...ja katkesihan ne!

Jep, kuten viime postauksessa ennustin hehkutettuani pidemmiksi kasvaneita kynsiä, napsahtelikin osa poikki lauantain työvuorossa. Onneksi ei kuitenkaan ihan hirveän paljon, ei siis harmita ihan liian paljoa. ;) Vasemman käden keskari koki isoimman menetyksen, mikä näkyykin alla olevissa kuvissa. Saisivat vaan pirulaiset kasvaa paljon paljon nopeammin. Tai sitten pitäisi vaan odottaa sitä kasvamista vähemmän...

Kulunut viikko on mennyt pitkälti sairaslomaillessa sängyn pohjalla, joten ei ole paljoa inspiroinut lakkailemaan. On tullut nukuttua, luettua, nukuttua, katsottua elokuvia ja dvd-bokseja, nukuttua, nukuttua ja nukuttua. Nyt alkaa elo jo vähän voittamaan vaikkei mikään voittaja olo ole vieläkään.

Olen menettänyt sydämeni KBShimmerin lakoille. Jokunen niitä löytyykin kokoelmasta, tässä postauksessa näkyy niistä yksi. :) Ja toki tommoinen tumma sävy joka oikein korostaa kynsien lyhyyttä... :F


Alla on yksi kerros Kone Helsingin mustaa lakkaa, päällä kaksi kerrosta KBShimmerin You Go Ghoul!ia. Harmi että kamerani ei tallentanut kyseisen lakan ihania värisävyjä ja muotoja paremmin. :/ Lakka on kuitenkin hyvin kaunis. Tikkuglitteriä ja kulmikasta glitteriä lilan, oranssin ja pinkin väreissä, nam. KBShimmerin esittelyssä näkyy kauniisti millainen lakka on kyseessä. :) Omani voitin onnekseni taannoin Facebookin KKK-ryhmän huutokaupasta ja tämä rakkauslakka on ehdottomasti pysyvä osa kokoelmaani.

Kuvassa lakkaus on ollut kynsillä jo reilut 2 vuorokautta, joten pientä kärkikulumaa on havaittavissa. Kaikkinensa kolmisen päivää nämä olivatkin kynsissä kunnes alkoivat lohkeilemaan ja saivat poistua seuraavan lakkailun tieltä.

Kone Helsinki P30
KBShimmer You Go Ghoul!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti