torstai 10. lokakuuta 2013

Herkkulöytöjä kylppäriin

Heh, en tiedä onko tullut aiemmin mainittua että kynsilakkojen lisäksi kaapit pursuaa vartalovoiteita/käsirasvoja sekä suihkusaippuoita... :) Tänään teinkin ihan super ihania löytöjä Lahden Kärkkäiseltä noiden osalta. Mikäli kaupat joskus kaatuu niin tervetuloa mun luo vaihtamaan rasvoja ja/tai saippuoita vaikkapa ruokaan. :D


Kolme ensimmäistä on Body Caren tuotteita;
- Nestesaippua, sitruuna & lime. Ihana purkkaväri ja tuoksu on todella raikas! :)
- Suihkusaippua, avokado & oliivi. Aika pehmeä tuoksultaan ja tässäkin väri on todella herkku.
- Nestesaippua, mansikka. Tämän tuoksusta tulee ihan mieleen joku karkki, todella makea! <3

Sitten on Sencen suihkusaippua, Orange sunrise. Hedelmäinen, aika persikkamainen.

 Huulet kuivuu heti entistä pahemmin kun ilmat viileni. Olen myös mestari hukkaamaan huulirasvoja. :/

Siispä nyt nappasin mukaani tuplapakkauksen puikkoja ja sitten yhden peltirasiassa olevan, Sencen olivat nämä kaikki. Peltirasiallisen maku on vadelma ja positiivinen yllätys oli se että tämä on väritön! Ei ollut testeriä mutta koska hinta oli pieni niin päätin kokeilla. Värilliset huulirasvat on ihan jees, jos se väri on hyvä. Jotkut vaan sävyttää liikaa omaan makuun, etenkin just tommoset mitkä levitetään sormella menee helposti "rajojen yli" jos ei ole peiliä lähettyvillä ja sitten vasta kauniilta näyttääkin. Ah mikä huulirasva-angsti. :D Noita puikkoja en vielä avannut, mutta joku kiiltoefekti noissa pitäisi olla.
Iso puteli on Mangon tuoksuinen vartalovoide, nam. <3 Oon tota nuuhkinut jo parilla viime käynnillä ja aina päättänyt jättää ostamatta kun niitä rasvoja on jo. Nyt takana oli kamala päivä joten totesin että ihan sama, osta se. Ja ostin, eikä kaduta.


Huomenna olisikin sitten I Love Me-messut, jee! :) Tänään on ollut ihan painajaismainen päivä joten ihana saada jotain pientä kivaa tähän arjen pakerruksen keskelle. Onneksi myös budjetti on rajallinen, joten ostoksia on vähän mietittäväkin. :P Muuten kantaisin varmaan puolet ständien lakoista kotiini.
Messuista siis ehkä jotain pientä postausta luvassa. Tyhmää vaan kun en uuteen kameraani ole saanut vielä aikaiseksi hankkia muistikorttia, sinne mahtuu ilman sitä about 6-10 kuvaa muistiin. :S No, kännykällä voi kuvailla lisäksi jos sattuu jotain kivaa näkymään.

Hauskaa messuviikonloppua kaikille jotka ovat sinne suuntaamassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti