perjantai 11. lokakuuta 2013

I love me

Heti alkuun on todettava, että oli ihan super mukava vapaapäivä! :)
Aamulla vein Unto-koiran kontrollinäytteen eläinlääkäriin, näyte onneksi kertoi että antibioottikuuri on tehonnut ja tulehdus on poissa. Toivottavasti pysyykin pois eikä palaa pienen murun elämää kiusaamaan.
Eläinlääkärin jälkeen toimitin parit hautajaiskukat perille, samalla tehden "pienen" 20min eksymisreissun keskelle ei mitään, kiitos kartturina toimineen äitini. :D Saatiin hyvät naurut kun lopulta kaikkien mökkiteiden jälkeen äiti hihkaisee että "tuosta kun käännyt vasemmalle, ollaan oikealla tiellä" - juu, oltiinhan me, tasan samassa kohtaa mistä startattiinkin tälle oikotielle. :D Tyydyimme siis lopulta menemään tuttua ja turvallista, joskin vähän pidempää reittiä. Tämän jälkeen startattiinkin kohti Helsinkiä ja messuja. Ei olla pitkään aikaan käyty äitini kanssa missään kaksin, joten tämä oli yksi syy miksi odotin myös messuja kovasti. :)

Ständien valikoima oli mielestäni runsas ja kattava, hyviä tarjouksia oli paljon. Yllättävän vähällä selvisin kuitenkin ostosten suhteen, mutta jäihän sinne vaikka mitä ihanaa jotka olisi voinut kotiuttaa mikäli budjetti olisi ollut rajaton. Terveys-puolella oli myös maistiaisia paljon, ihan kiva sillä aamupala jäi aamun kiireissä syömättä ja jo saapuessa vatsa kurni kovasti.
Messuista en ottanut kuvia, joten esittelenkin vain ostokseni.

 Deviantly Daring, Some Like It Haute, Prism, Optical Illusion & Liquid Crystal

Beautypron pisteellä oli pari korillista China Glazen lakkoja hintaan 3,50€. Ylläolevat tarttui sieltä mukaan. :) Ensin ostin kolme ensimmäistä, mutta hetken kuluttua palasin hakemaan vielä kuvan kaksi viimeistä. Ja nyt kotona jäin miettimään paria muutakin siellä korissa ollutta, että miksi en ostanut... Tyypillistä.
Samassa kojussa oli myös paljon mm. BYSin lakkoja hintaan 2,50€ mutta vaikka siellä oli monta kaunista, ei yksikään varsinaisesti kiljunut nimeäni joten saivat jäädä. Tarjolla oli myös 1,5-2,5€ hintaisia käsirasvoja ja vartalovoita useissa ihanissa tuoksuissa, mutta näidenkin kohdalla pysyin lujana. Äitini osti itselleen yhden BYSin lakan sekä hiusvärin 2,50€ hinnalla.

Aco hoitovoide herkälle iholle, Volume mascara & Lip Balm
 
 Acon pisteellä oli tuotteita euron hintaan, ylläolevan kuvan tavarat ovat sieltä. Todella edullista, nuo hoitovoiteet maksavat apteekissa kympin kappale! Mascara ja toinen huulirasvoista on menossa yhteen joulupakettiin, muut taidan pitää itse.

Konadin leimauslakat ja Oriflamelta saatu huulikiilto

 Cesarsin koju meni aluksi minulta vähän ohi, epähuomiossa skipattiin juuri se käytävä. Sillä aikaa kun äiti halusi vielä Terveys-puolelle, menin minä etsimään Cesarsin. Konadin laattoja ja leimauslakkoja oli tarjouksessa, mukaani tarttui tosin vain nämä kaksi leimauslakkaa. Mustahko metallinhohtoinen oli poistokorissa 2€ ja pinkki tarjouksessa 3€. Hypistelin kyllä paljon muitakin mutta tässä kohtaa taisi iskeä piheys. :D

Kuvassa näkyy myös Oriflamen kojusta saatu huulikiilto, tosi herkun näköinen. <3 Ehdottomasti kokeiltava!

Irtoteet IHQ, REPS, M8, OMG, ¡HOLA! & pussitee-pakkaus

Nordqvistin pisteeltä bongasin tälläisiä kamalia teininimiä kantavia uutuuksia. :D Mutta mitkä maut!
IHQ = Musta tee maustettuna vaahtokarkin aromilla
REPS = Musta tee maustettuna lakritsin aromilla
M8 = Musta tee maustettuna jäätelön aromilla
OMG = Musta tee maustettuna toffeen aromilla
¡HOLA! = Musta tee maustettuna chilin aromilla
 Pussiteestä löytyy nämä kaikki yllämainitut sekä appelsiini, vadelma ja suklaa.

Irtoteet maksoi euron paketti ja pussitee oli 1,50€. Olen teen suurkuluttaja joten nämä oli piristävä löytö. :) Nämä saapuvat kuulemma ihan kauppoihinkin myyntiin, osassa ovatkin jo valikoimassa mutta suureen osaan kaupoista ovat vasta matkalla. Kiva kuitenkin että jos näistä löytyy joku super suosikki, niin tietää että saa sitten jatkossakin hankittua.

Kotimatkalla poikettiin vielä Vantaan Ikeassa, josta ostin lähinnä lahjapaketteja varten tarvikkeita; ihanilla kuoseilla olevia lahjapapereita, värikkäitä lahjanaruja ja persoonallisia pakettikortteja. Tarttuipa matkaan myös ensimmäinen vaaleanpunainen amaryllis tälle vuodelle. :) 

Toivottavasti muillakin messuilijoilla oli kivaa! :) Tänään ainakin sai mennä suht rauhassa aamupäivällä, ei ollut liikaa väkeä niin sai rauhassa tutkia kojut läpi ja mahtui liikkumaankin. Minulle ainakin jäi pelkästään positiivinen fiilis tästä päivästä.

Ps. Tästä linkistä löytyy Essien lakkoja vitosella! Itsekin tilasin muutaman (postikulut 4,50€), harmikseni tosin ne mitkä olisin halunnut eniten eivät kuuluneet aleen. Nämä ovat kapealla sudilla olevia.

4 kommenttia:

  1. Oooh, teetä!
    Huomenna itse olen matkalla messuille. Juna lähtee kunnioitettavan aikaisin (5.28) :D

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia oot myös tehnyt

    VastaaPoista