torstai 3. lokakuuta 2013

Alelöytöjä!

Seuraava postaus sai taas odottaa itseään, niin on vaan aika ja jaksaminen kortilla tällä hetkellä. Uusi työpaikka, vuorotyö, 10 karvaista ja pari karvatonta kotona, kotityöt yms. vie ajan joinain päivinä melkein miinukselle. Töissä on ihanaa, koirien kanssa harrastaminen on ihanaa, kissojen paijailu on ihanaa mutta kun on nuo saanut alta pois, on myös ihanaa lösähtää vain telkkarin tai kirjan ääreen. :) Kone on ollut siis hyvin vähän auki edes kun vertaa miten suurta kulutusta se sai kokea kesällä. Hyvä vain, ettei tule istuttua aina naama ruudussa kiinni!

Viimeksi kerroin katkenneista kynsistä. Ilokseni voin todeta että kaikki panostus mitä olen niihin uhrannut alkukesästä asti, on kannattanut - kynnet palautuivat odotettua nopeammin! Eivät ne mitkään pitkät ole vieläkään mutta sellaiset että itseä ei enää harmita niitä katsella ja koristella. Mikä parasta, ne ovat parin kuukauden aikana vahvistuneet huomattavasti. :) Katkemiseen on vaan sopeuduttava ja totuttava, itsepä olen työni valinnut enkä voi (saati halua) todeta että "en voi koska kynnet". :F Onneksi ne kasvaa koko ajan eikä ole kyse lopullisista menetyksistä! Vielä ette kuitenkaan pääse kauhistelemaan näitä nysiä, mitkä kyllä kalpenee kovasti muiden kynsibloggaajien kauniiden, pitkien kynsien rinnalla, sillä nyt on aika esitellä viimeisimpiä ostoksia.

Seppälässä on parhaillaan meneillään Season Sale, jossa on suuri valikoima erilaisia tuotteita -70%. Itse olen tehnyt ihania löytöjä niin koruissa, vaatteissa, kosmetiikassa, kynsilakoissa kuin kynsitarroissakin. Suurinosa kosmetiikasta menee joululahjapaketteihin joiden pakkaamista odotankin jo innolla. <3 Vaatteita ja koruja näette ehkä joskus asupostauksissa, joten niidenkin esittelyn jemmaan myöhemmälle. :)

241, 209, 207, 229 & 248
Golden Rose Paris-kokoelmasta oli tarjolla nämä viisi kesäistä ihanuutta jotka nappasin kaikki mukaani. Hintaa näille jäi 1,18€ per lakka. :) Lakoilla ei ole nimiä, kuvan alle on laitettu lakkojen numerot kuvan mukaisessa järjestyksessä.

28, 32, 18, 19 & 16
Golden Rose Rich Color-lakkoja, näistäkin sorruin kaikkiin tarjolla oleviin, hups... Näissä on kuitenkin myös syksyisiä sävyjä joukossa, kuten tuo viininpunainen ja sininen, joten luulen että nämä pääsevät jo piakkoin käyttöön. :) Turkoosi on myös aika talvinen. Itse en kyllä ole juurikaan rajoittunut tiettyihin väreihin tiettyihin vuodenaikoihin, mutta jotenkin ei tällä hetkellä iske ne pirteimmät pastellit vaan kaipaa täyteläisiä sävyjä, niin kynsissä kuin vaatteissakin (hah, vaatteissa tosin vaatekaappi sisältää lähinnä mustaa vuoden ympäri :D <3 ).
Nämä oli jo aiemmin alennettu 2€ / lakka, josta lähti vielä se -70% eli jäljelle jäi maksettavaa 0,60€ per puteli.

Flormar Supershine 04 & Wild Mild Little Chicken
Flormarin säihkyntä ei kameraan tarttunut, lakka on täynnä shimmeriä. <3 Väri on herkku koralli, jota ei lakkakokoelmassani taida olla ennestään yhtäkään? Hintaa huikeat 0,88€. :)
Little Chicken on kaunis helmiäinen, joka taittaa valoa vasten vähän vaaleanpunaiseen. :) Ainakin pullossa tämä näyttää melkeinpä metallinhohtoiselta. Köyhdyin tästä 0,30€. ;)

Licorice, Purple nights & Blue bug
Seppälän lisäksi piipahdin myös Gina Tricotissa, josta hankin tämän kolmikon. Olen viime aikoina ihastunut hirveästi erilaisiin harmaisiin lakkoihin, joten Licorice iski heti. On itseasiassa yllättävän hankalaa löytää ihana harmaa, joka ei muistuta hopeaa.


Lakkakokoelma on siis lisääntynyt ihankuin itsestään. ;) Näiden lisäksi on tullut kotiutettua mm. jokunen ihanuus facebookin kynsikoristekirpparilta, niistä lisää myöhemmin. Tällä hetkellä odottelen myös ihanaa pakettia Englannista, sieltä on tuloillaan niin supereita löytöjä että ne saavat oman postauksensa kyllä heti kotiuduttuaan, oli kuinka kiire ja väsy tahansa. :)

Vaikken ole blogannut vielä pitkään, on tätä ollut jonkin verran ikävä kiireiden lomassa. Toivonkin että arki tästä pian jo tasaantuisi ja pääsisin edes pari kertaa viikossa koneen äärelle myös kirjoittamaan, enkä vain pikaselaamaan mitä muiden ihanat blogit ovat taas julkaisseet. :) 
Hirmusti tekisi mieli myös tarttua kynsiblogeissa kiertävään 31 Day Challenge-haasteeseen, ehkä jo lähiviikkoina?

Ihanaa syksyä kaikille, täällä ainakin on tänään ihan huisin lämmintä, tekonahkahousut ihan liimautuvat reisiin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti