maanantai 19. elokuuta 2013

Tikutusta ja ostosten paljastamista

Tänään alkoi projekti lakat tikuille. Projektin aloitukseen valikoitui koneHELSINKI sekä Flormar.
Kuvassa on tikuilla vasta yksi kerros lakkaa kuivumassa, suurinosa lakoista näkyy vaativan kaksi. Liian moni näistä ei ole vielä päässyt kynsille ja tikuttaessa tulikin ihastuttua todella pahasti muutamaan. <3 Osa taas oli vähän pettymys mutta päätin että nekin on kokeiltava kynnellä ennen luopumispäätöksiä.

Sitten vähän ostoksia. :) Seppälässä on tällä hetkellä ota 3 maksa 2 tarjous kaikista kynsilakoista. Perjantaina kävin omassa Seppälässä katsastamassa hyllyt ja rasti seinään, palasin tyhjin käsin kotiin. Olihan siellä ihanuuksia paljon muttei yhdestäkään tullut "pakko saada"-oloa.

No, lauantaina Lohjan Seppälässä kävi vähän toisinpäin... :F

Tonight's Gonna Be a Good Night - Dutchess - Rock n' Roll
Fergie-lakkoja ei löydy niistä Seppälöistä joissa pääasiassa asioin (onneksi), joten nämä ovat ensimmäiset laatuaan minulla. Hintaa näillä oli 6,95€ kpl, mutta vastaavasti pullo on suhteellisen iso kooltaan. Ihania ihania glittereitä, pysyin silti nahoissani ja kotiutin vaan nämä kolme. Näitä on pakko päästä kokeilemaan lähiaikoina. :)


Kuten kuvasta näkyy, Jolly Jewelssien kanssa en osannut olla ihan niin hillitty. Hupsis?
Nämä Jewelssit ovat vaan vieneet minut niin mennessäni että tässä lopputulos. Aiemmin näitä löytyi kokoelmasta vain kolme. Hinta-laatusuhde näissä on mielestäni hyvinkin kohdillaan, nämähän maksavat vain 3,95€ kpl.

Eilen tuli myös sorruttua vähän Gina Tricotissa sekä H&M'ssä, mutta niistä sitten myöhemmin. :) Nyt luulen että tässä kuussa voisi pitää kukkaronnyörit kiinni lakkojen osalta - eikä kyllä tekisi pahaa vaikka pystyisi hillitä paremmin itsensä myös ensi kuussa. Myöhemmissä postauksissa saatan esitellä muitakin viime aikojen hankintoja.

Nyt takaisin tikutus projektin kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti