keskiviikko 14. elokuuta 2013

IsaDorat kokeilussa

Löysin viime viikonloppuna Lohjan Prismasta muutaman ihanan kynsilakan, jotka olivat -50% - jälkikäteen jäi vähän harmittamaan että jätin yhden itseä miellyttävän lakan sinne, mutta pitää seuraavalla visiitillä kurkata olisiko niitä vielä jäljellä vai ovatko kaikki löytäneet jo onnelliset kodit.

IsaDoriin ei ole tullut aiemmin itse tutustuttua ja yksi sellainen pääsikin ostoskoriini; hintaa lakalle jäi 3,85€ joten ei olisi ollut suuri menetys jos se olisikin paljastunut pettymykseksi. Mutta jummi, tänä aamuna korkkasin tuon ja rakastuin. Kuivui ihan super äkkiä, peitti jo yhdellä kerroksella ja väri on yhtä voimakas kynnellä kuin pullossakin. Jepajee mikä löytö. :)
Paikallisessa Robinhoodissa oon pyöritellyt yhtä IsaDoraa jo muutaman kerran käsissäni mutta aina se on jostain syystä jäänyt kauppaan. Tästä positiivisesta kokemuksesta johtuen oli pakko suhauttaa autolla sinne hakemaan se - tunnustan heti, että palasin kotiin kolmen IsaDoran kanssa, hups... :o Hairahdus sallittakoon, sillä yhteensä näille kolmelle tuli hinnaksi 7€. :)


764 Knock Out Pink - 181 Cranberry - 705 Combat Khaki - 806 Subway Green

Tuo ihana pinkki on se mistä postaus alkoi, ja seuraavat kolme seurauksia siitä. :P Mikälie aivopieru tosin kävi ja huomasin vasta kotona että tuo Subway Green on graffiti-lakka, hmmm. No, ainahan sille voi etsiä uutta kotia jos en siitä itse jaksa innostua. Sävyltään se on nätti ja siksi varmaan sokeuduinkin kaikelle muulle, hintatarrakin oli hämäävästi peittämässä pullon tekstin. Seliseli. 

Loppuun järkytän teitä vielä kuvalla tuosta pinkistä kynsillä. Luonnossa nämä on kauniit mutta kamera oikein korosti sitä miten mun super kuivat kynsinauhat imaisi tuota lakkaa itseensä, vaikka kuinka yritin putsata niin tässä tulos. Josko tämä motivoisi rasvaamaan kynsinauhoja jatkossa tunnollisemmin? :P
Koristelukin on simppeli, vain tarroja. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä ovat kuitenkin todella omilta tuntuvat, ja luulenkin että nämä saavat viihtyä kynsillä pidempään kuin päivän mikäli pysyvät hyvinä. Viime aikoina on tullut tehtyä ihan liikaa lakkauksia jotka ei sitten olekaan lopulta olleet niin minua ja tympäännyttyä vuorokaudessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti