sunnuntai 25. elokuuta 2013

Bling bling

Ostin hetki sitten Facebookin kynsikoristekirpparilta ensimmäisen China Glaze lakkani; harmaan/hopean glitterin Some Like It Hauten.
Niin kaunis, niin blingi!

Eilen lakkasin sillä ensimmäistä kertaa ja täytyy myöntää että se oli pieni pettymys. Koostumukseltaan tämä oli hyvinkin paksua ja tönkköä, mikä teki lakkauksesta epämiellyttävää ja hankalaa. Mietin tosin että johtuisiko ihan siitä kun ei ole upouusi lakka kyseessä. Harkitsenkin vakavasti uskaltaisinko lykätä sekaan hieman ohentajaa.
Kynsille laitoin kaksi kerrosta tätä ja päälle kaksi kerrosta päällyslakkaa. Kolmaskaan kerros päällyslakkaa ei olisi ehkä ollut pahitteeksi, sen verran epätasainen pinta on paikoin vieläkin mutta jätin laittamatta sillä näinkin lopputuloksesta tuli jo melko paksu.

Sisällä tuijottelin kynsiä vähän pettyneenä että tässäkö tämä odotettu ihanuus nyt olikin. Mieli muuttui kun tajusin viedä nämä ulos.

Vanhanmallin digikamerani ei edes tallentanut sitä säihkettä mikä näistä lähtee, kuvitelkaa siis ylläoleva kuva kertaa miljoona. Tämä on I H A N A !

Miinuksiakin tosin on. Kuten edellä jo mainitsin, lakkaus ei ollut miellyttävää. Lakka kuivuu kuitenkin todella nopeasti, siitä plussaa. Mutta eipä sekään toki koostumusta pelasta.
Kärkikulumaa on tullut jo alle vuorokaudessa. Kestävyydestä en uskalla vielä sen enempää sanoa, sillä nämä ovat olleet kynsillä vasta eilisillasta. Kuitenkin mitä muista blogeista googlettelin, niin ei tunnu olevan sieltä kestävimmästä päästä.
Lievällä kauhulla odotan myös tämän poistoa kynsistä, glitterien kanssa kun se on aina yhtä tuskaa. :D

Kaikesta huolimatta tykkään tästä paljon ja tämä saa ehdottomasti jäädä. Mutta jos ei tuota säkenöivää kimallusta olisi tullut nähtyä ulkona voisi mieli olla eri, sen verran minussa on harakan vikaa että tuo säihke pelasti kaiken. :)

Harmi ettei tullut hankittua tätä aiemmin, tämä olisi ollut mahtava kesällä olleisiin ulkojuhliin, säteilemään kilpaa auringonsäteiden kanssa. Ehkä ensi vuonna?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti