torstai 29. elokuuta 2013

Bad Nail Day

Tiedättekö niitä päiviä, kun olisi parhainta jättää kokonaan koskematta kynsilakkoihin?
Koin sellaisen eilen. Enkä edes osannut luovuttaa ajoissa, idiootti...

Ensimmäisenä kynsille pääsi Kärkkäiseltä ostettu oranssi tuoksulakka. Ihana tuoksu (korkissa lukee limon, ilmeisesti siis sitruuna - appelssiini tuli ehkä itselle eniten mieleen), ihana väri. Kaikki hyvin kunnes pilasin sen laittamalla päälle Nailsin oranssia glitterilakkaa. Virhe. Sen jälkeen ne näyttivät ihan pikkulapsen kynsiltä. Mikä onni että kestoltaan nuo olivat ihan täyttä kuraa ja jo parin tunnin päästä lakasta oli irronnut palasia. Siispä putsaus ja uutta lakkaa kehiin.

Seuraavaksi kokeilin kynsille Fergien ihanaakin ihanampaa glitterilakkaa ekaa kertaa. Vain todetakseni, että se vaatii värilakan alleen. Jatkoin kuitenkin tuhoontuomittua yritystäni, kolmannen kerroksen jälkeen oli pakko todeta että kun ei peitä, niin ei peitä. Kynsilakanpoistoaine sai taas töitä.

Jolly Jewelssit ovat varma valinta kohdallani, ja kynsille pääsi numero 105. Ei ongelmaa näiden kanssa! Miksi sitten sain vielä päähäni että mielialani vaatii mustaa lakkaa?

Tästä päästäänkin uuteen ongelmaan - mustat kynsilakkani olivat tehneet katoamistempun. Kyllä, joka ikinen, paitsi useita vuosia (lähemmäs 10v?) vanha lakkajämä. Joo-o, arvatkaa oliko tönkköä... Ensimmäisen käden kynsien kanssa taistelin kunnes tajusin ravistaa pulloa reilusti. Seuraava käsi sujuikin jo paljon paremmin, kun lakka muuttui juoksevammaksi väkivaltaisen vatkauksen vuoksi.
Sisälläni asuu selvästi pieni sadisti, sillä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta päätin iskeä näihin valkoisella lakalla vielä leimaukset.
Hirrrrrrrveän hyvä idea. Vasen käsi onnistui kohtalaisesti, paitsi joistain kynsistä leimaukset levisivät aavistuksen päällyslakan kanssa. Oikea käsi olikin sitten sellainen fiasko, etten viitsi edes kertoa. Urheana pidin nämä kuitenkin yön yli.

Yllämainituista syistä ette saa yhtäkään kynsikuvaa (josta olisitte varmasti kiitollisia, jos olisitte nähneet nämä kokeilut), mutta alla kuva käytetyistä lakoista sentäs. Ugh.

Mainittakoon lopuksi vielä se, että kuvaa ottaessa päätti kamera lakata toimimasta. Voiko olla enää todellista?!?! Valitettavasti joudutte tyytymään siis huonoon kännykällä kuvattuun kuvaan.
Muutenhan tämä on ok, mutta jostain syystä ensimmäisen lakan väri vääristyi suuresti, todellisuudessa se on vahva neon oranssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti