perjantai 23. elokuuta 2013

Ne kuvat, ne kuvat

Se joku olikin piilottanut kameran piuhan niin huonosti, että se löytyi melkein heti edellisen postauksen lähetyksen jälkeen, huoh. Saatte nyt siis tämmöisen tuplapostauksen samoista kynsistä. :/

 Ensin kuva jossa näkyy hyvin miten lyhyet kynnet ovat tällä hetkellä. :( Ne on geelausten jäljiltä vielä niin hauraat, että heti kun tuosta mitasta vähän pitenee niin taipuvat poikki. Ihan viime viikkoina ovat kyllä vahvistuneet selvästi - joko sen on tehnyt aika ja kynsien uusiutuminen, tai ehkä vähän apua on ollut myös hoitolakoista joita on tullut laitettua nakukynsille aina öiksi. Olen yrittänyt myös ahkerasti rasvailla käsiä ja kynsinauhoja, molemmat vaan tuppaavat unohtua liiaksi. Ehkä sitten muistaisi paremmin kun saisi yöpöydän jonka laatikkoon tunkisi rasvat ja voisi nukkumaanmennessä rasvata ja kehittää siitä ihan tavan. Koti on muuton jäljiltä vielä vähän vaiheessa mutta pikkuhiljaa. :)

Peukuissa ja nimettömissä näkyy nuo leimailut. Ei ne varmaan konkareiden silmiä hivele, mutta itse olen tosi tyytyväinen näin ensimmäiseksi kerraksi. :) Tästä on hyvä jatkaa. Jos olisi mennyt koko homma ihan reisille niin luulen että into leimailuun ei olisi ihan parhaimmillaan heti näin alkuunsa.
Leimailujen alla oleva, ihanan hempeä vaaleanpunainen lakka on  L'Oreal Color Riche Acid Watermelon (pullossa lukee kyllä Wartermelon jota vähän ihmettelin, mutta L'Orealin sivuilla ainakin tämä on ihan Watermelonina kirjoitettu, mitä ilmeisemmin kirohärö siis pullon etiketissä).

Etusormissa, keskareissa ja pikkurilleissä on koristuksena L'Oreal Color Riche Confettis lakkaa. Olen vähän ihastunut siihen. :) Alla oleva limenvihreä lakka on Essien The More the Merrier, nam nam nam! Erittäin hyvä ostos, väri on niin mieluinen että varmasti tulee olemaan kovassa käytössä.

Essie The More the Merrier - L'Oreal Color Riche Acid Watermelon - L'Oreal Color Riche Confettis

Hassuinta näiden kynsien värimaailmassa on se, että näin syksyä kohden kaipaan kovasti tummia sävyjä. Herää siis kysymys miten juuri nämä karkkivärit valikoituivat hyllystä kynsille viime yönä... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti