tiistai 13. elokuuta 2013

Blogineitsyys mennyttä

Niin, hei vaan. :)
Ruudun takaa löytyy 24v tyttöihminen Uudeltamaalta. Jos jonkinmoista juttua on tullut kokeiltua internetin ihmeellisestä maailmasta, mutta tämä on ihka ensimmäinen blogi. Jännää.
Alkuun voisin kertoa hieman mielenkiinnoistani, sillä luulen että seuraavista asioista tulee kirjoitettua enimmäkseen.

Koirat. Arkeani rikastuttaa 3 whippettiä sekä 1 mäyräkoiramix, herrasmiehiä kaikki. Vapaa-aikani kuluu tehokkaasti näiden murujeni kanssa, joko lenkkipolulla tai kylki kyljessä sohvalla leffan ääressä. Epäsäännöllisen säännöllisesti harrastetaan myös agilityä ja näyttelyitä, kumpaakaan ei tehdä pipo tiukalla vaan omaksi iloksi. :)

Kissat. Nurkkiani karvaa viisi komeaa kollia (cornish rex, itämainen lyhytkarva sekä 3 maatiaista) ja yksi pieni prinsessa (maatiainen). Jostain olen kuullut muinoin että crazy cat ladyn titteliin vaaditaan kahdeksan mirriä, joten vielä ei ole hätää. ;)

Orkideat. Näitä löytyy sekalainen seurakunta, kolmisenkymmentä yksilöä tällä hetkellä. Nurkissa pyörii myös jokunen viherkasvi ja kesäisin piha on (liian) täynnä hyötykasveja ja kesäkukkia. Syytän ammattejani, liian helppoa tuoda töistä kotiin uusia hoidokkeja. :x

Tässä kohtaa tunnustan riippuvuuteni; kynsilakat ja kynsikoristeet, mieluiten yhdistelmänä. Uskonkin että tästä tulee pääasiassa blogi jossa hehkutetaan uusia löytöjä, esitellään onnistumisia ja myös epäonnistumisia. Myönnän olevani tällä hetkellä erittäin pahasti hurahtanut tähän osioon, johtuen siitä että viimeiset 9kk minulla on ollut vihdoin kynnet joita lakata ja laittaa. Koko pienen ikäni paheenani oli kynsiensyönti, kunnes marraskuussa 2012 päätin että nyt loppuu. Aina ennen on tullut onnistuttua tässä pieniä toveja, mutta nyt on jatkunut jo 9kk. Uskoisin olevani kuivilla. Ja etenkin aivan liian innostunut koko kynsistä pureskellakseni ne taas pois.
Tällä hetkellä kynteni ovat kuitenkin suht lyhyet sillä viime kuussa poistatin niistä geelit ja alta paljastui aikamoista haperoa olevat omat kynnet, mutta suunta ylöspäin tästäkin. Päivä päivältä ne vahvistuu.
Omissa kynsissäni pituuden on muutenkin pysyttävä kohtuu maltillisena työstäni johtuen, ne ovat mallia käytännölliset mutta kauniit (jälkimmäistä ainakin omaan silmään). :)
Koristelujen suhteen olen aika aloittelija vielä, tällä hetkellä erilaiset lakat, glitterit, tarrat, siirtokuvat, fimot sekä strassit ovat kovassa käytössä mutta tarkoitus on opetella koko ajan lisää tälläkin saralla.


Seuraava postaus taitaakin käsitellä uusimpia hankintoja, palan halusta esitellä niitä sillä mies ei jaksa uusista lakkapulloista (ja rahanmenosta) tarpeeksi innostua. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti