perjantai 23. elokuuta 2013

Ensimmäiset leimailut takana! :)

Jepajee, CesarsShopin paketti tuli heti tilausta seuraavana päivänä, mutta koska se ei ollut meidän postilaatikkoon mahtunut sain sen käsiini vasta eilen kun kipaisin sen postista.
Sormet syyhysi jo eilen kokeilla, mutta koska oli väsy ja vähän kiukkukin niin päätin jättää sen tekemättä, eihän siitä olisi tullut mitään.
Tänään oli jo parempi mielikin joten äsken korkkasin leimapaketin ja kokeilin. :)
Vinkkejä katsoin CupCakez Saran tutosta vaikkakin paketinkin mukana tuli selkeät ohjeet, halusin kuitenkin saada saman infon myös suomeksi kaiken varalta. Saran tekemä tuto olikin tosi hyvä, itse en kyllä katsonut videota vaan seurasin vain kuvia ja kommentteja. :)

Ja hei, ei se niin hassusti mennytkään kuin pelkäsin! Ei nämä mikään leimauksen taidonnäyte varmasti ole mutta ensimmäisiksi kokeiluiksi sen verran mukavat, että uskallan kyllä kokeilla toistekin. :) Myöhemmin pitää tilata Cesarsilta muunkin värisiä leimauslakkoja, sillä tuossa paketissa tuli mukana vain valkoinen, sininen ja punainen. Itse käytin valkoista nyt mutta esim. mustalle olisi jatkossa varmasti paljonkin käyttöä.

Kuvaa ette valitettavasti nyt juuri saa koska joku on hukuttanut kameran piuhan, mutta yritän saada illalla kyläillessä veljeltä kuvausapua.

Vinkkinä myös että Citymarketissa on paljon kosmetiikka- ja kynsilakkatarjouksia tällä hetkellä, kannattaa selata Kauneuskuvasto jos ei ole sitä vielä käsiinsä saanut. :) Esimerkiksi Essiet on plussakortilla -20%. Itse en ole vielä yhtään Essietä sieltä kotiuttanut mutta oishan siellä muutama ihan kiva... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti