torstai 2. lokakuuta 2014

Jotain vanhaa

Sen enempiä selittelemättä, blogi hiljeni yllättäen keväällä kun elämäni heitti kapuloita rattaisiin ja olen siitä asti kerännyt itseäni palasista kasaan.
Ensin erosin mieheni kanssa. Kuukausi sen jälkeen menetin loputkin terveydestäni ja olen saanut ravata sairaaloissa ja tutkimuksissa. Tällä hetkellä tilanne on ihan ookoo, terve en ole mutta pärjään.
Ja sydänsurutkin ovat jo hellittäneet ja jotain uutta on ehkä tiedossa silläkin saralla. :)

Kynsiä olen lakkaillut kuitenkin koko tämän ajan sekä valitettavasti kasvattanut myös lakkakokoelmaa entisestään. Tilanne onkin tällä hetkellä se että pelkästään testaamattomat täyttävät yhden laatikon Helmeristä. :F Josko nyt osaisi vähän hillitä veronpalautuksiin asti, sitten kyllä pitää vähän ostella joululahjoja itselleen... :)



Esimerkiksi nämä tuli tehtyä syyskuun aikana. Valitettavasti näiden jälkeen katkesi töissä nimettömän ja etusormen kynnet vasemmasta kädestä, mutta onneksi nekin ovat palautumassa nopeaa tahtia, kiitos OPIn Nail Envyn.

Lakkauksessa käytetyt lakat ovat Essie Licorice, China Glaze Grass Is Lime Greener ja Perfect Sandin neonkeltainen tekstuuri, josta ei valitettavasti edes numeroa löydy pullosta. Kuviot on tehty ihanilla ja ah niin helpoilla kynsivinyyleillä, ja keskisormessa on niitti.
Hyvin yksinkertaiset lakkaukset siis mutta näyttävät. :) Tykkäsin näistä ihan hirmuisesti itse ja esimerkiksi mummunikin huomasi nämä.


Minkäänlaista postaustahtia en aio päättää sillä tässä on edellä mainituista syistä niin monta muuttujaa mukana, mutta aion kirjoitella jatkossakin kun sopivalta tuntuu. Oikeastaan jopa kaipasin tätä. :) Ihanaa syksyä kaikille, minä ainakin nautin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti