tiistai 14. lokakuuta 2014

Sadepäivän piristyspommi

En ole ikinä pitänyt keltaisesta, mutta noin vuosi sitten koin jonkin sortin valaistumisen ja rakastuin keltaiseen väriin. Siitä asti keltaisia esineitä onkin salakavalasti kulkeutunut kotiini, satunnaisia vaatteita/asusteita vaatekaappiini sekä toki myös ihania keltaisia lakkoja Helmereihini. Keltainen lakka tuntuu olevan hankala löytää hyvälaatuisena, mutta esimerkiksi OPIn Brasil-kokoelman I Just Can't Cope-Acabana on aivan täydellinen tapaus. Tällä kertaa päädyin kuitenkin tarttumaan toiseen keltaiseen kaveriin... :)

Kaksi vaivatonta ja naurettavan helppoa kerrosta, tämä keltainen ensirakkauteni on Gina Tricotin Aspen Gold. Ei niin minkäänlaista pahaa sanottavaa tästä. Ainoa moite olkoon se, että pullo tuntuu tyhjenevän käsissäni turhan nopeaan tahtiin, tää on vaan niin paras. :)
Päälleen lakka sai kukkadecalit jotka toimivat nekin kiltisti. Paitsi yksi "suli" kun levitin glitterit, jännä juttu kun muut kukkaset eivät edes levinneet. :o Tuo yksi katosi melkein silmissä näkymättömiin, mikälie sunnuntaikappale.
Viime silauksen antoi OPIn Comet In The Sky, niin uskomattoman kaunis glitteripommi että melkein pissin hunajaa kun sain tämän käsiini. Valitettavasti kuvani eivät tee kyseiselle lakalle oikeutta, voin siis vain yrittää vakuuttaa kehuilla mikä helmi tämä(kin) on.

Hyvin nopea, simppeli ja vaivaton lakkaus, mutta jösses miten näistä pidänkään. <3 Tai no, alku vähän takkuili kun yritin tyhmyyksissäni vääntää väkisin skittletteä. Etu- ja keskisormen lakkaukset uusin kolmella eri idealla ennnekuin totesin että kaikki näyttää niin vaatimattomalta tuon keltaisen vieressä, että päädyin lakkaamaan kaikki kynnet samalla tapaa. Jos olisin ollut tarpeeksi fiksu tekemään niin heti alunperinkin, olisin ollut kerrasta tyytyväinen.

Katsokaa nyt, Aspen Gold on käytetty jo a-kirjaimen puoliväliin, en tahdo että se loppuu ikinä. ':<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti