keskiviikko 22. lokakuuta 2014

I Love Me ostokset

Viime vuoden messut olivat niin mukavat, että tänä vuonnakin tuli jo hyvissä ajoin anottua vapaapäivä niin että pääsee messuilemaan. :) Viime viikon perjantaina suuntasin siis I Love Me messuille, seuranani oli tänäkin vuonna äitini joka innostui viime vuotisista messuista yhtä paljon kuin minä - joskin enemmän terveyspuolesta, kun minä taas yllättäen sydämet silmissä suuntasin kauneuspuolelle.
Vähän harmitti se että edellisenä päivänä oli iltavuoro, joten lakkoihin ehdin tarttua vasta aamuyöstä. Mitään koristeluja ei siinä vaiheessa enää jaksanut joten messuilin yksivärisillä kynsillä, en muistanut ottaa niistä edes kuvaa. Itseasiassa en saa nyt edes päähäni mikä lakka oli kyseessä, voi nolo... :D

Mutta tämmöisiä ihanuuksia tarttui matkaani;

Aivan ensimmäiseksi suuntasin CesarsShopin pisteelle, vilkuilematta edes muihin pisteisiin. :D Tiesin että suurimmat sortumisvaarat löytyy sieltä, joten päätin aloittaa "pahimmasta" ja sen jälkeen katsoa minkä verran budjetista jää muihin osastoille käytettäväksi.
Mukaani nappasin harmaan Konadin leimauslakan, löllöstampperin, Delush Polishin Two Bees In A Pod-glitterlakan sekä aivan ihanan OPIn Bearest of Them All-sydänglitterlakan. <3 Yllättävän inhimillinen määrä siis, tuo nallelakka oli must hankinta. :)

Essencen ständiltä olisi voinut kotiuttaa useammankin lakan ja meikin mutta koska siinä kävi melkoinen kuhina koko ajan, nappasin vain nämä kaksi matkaani. L.O.L ja Party Princess.

Essenceltä tarttui matkaan myös ihana Metal Glam-sarjan luomiväri. Mikäli tämä osoittautuu käytössä yhtä kivaksi kuin miltä se näyttää, niin näitä täytyy ehdottomasti tilata muissakin väreissä. :) Kassan vierestä nappasin myös tuon quattro-paletin mukaani, hintaa oli huikeat 1€.
BYSin luomivärisetti maksoi muistaakseni 1,50€, ei suuri menetys mikäli se on laadullisesti kuraa, suuria ennakko-odotuksia en siihen luo.


Yllättävän maltillinen olin siis, jee. :) Tarttui matkaan myös Muumi-teetä, mutta siitä en viitsinyt kuvaa ottaa. Messupäivä oli mukava, joskin 3,5h messuilun jälkeen kroppani päätti heittää kapuloita rattaisiin ja vietinkin loppupäivän sairaalassa. Nyt jo parempaan päin ja ensi vuoden messuja odotellen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti