sunnuntai 12. lokakuuta 2014

#pinkitkynnet

Mun piti nämä kynnet esitellä jo perjantai-iltana, mutta kävikin niin hassusti että notkuinkin illasta aamun pikkutunneille asti puhelimessa, hups. :)
Koska meillä on töissä työvaatteet, en voinut perjantaina pukeutua pinkkiin. En kyllä edes omista pinkkejä vaatteita, niin ei voinut niitä siviilissäkään sitten pitää. No, kynnet ja hiukset oli pinkit. :)


 Ensin lakkasin kaksi kerrosta Zoyan Kitridgellä. Suloisen värinen lakka mutta laadussa oli ehkä vähän sanomista. Jos väri olisi ollut uniikimpi olisin ollut suopeampi, mutta tämä sai kyllä etsiä uuden kodin heti tämän ensikosketuksen jälkeen. 
Etu- ja keskisormessa on Kitridgen päällä kaksi kerrosta Dollish Polishin  It's So Fluffy, I'm Gonna Die! Lakka on juurikin niin ällösöpö kuin nimikin kertoo, saa jäädä kokoelmiin. :)
Muut kynnet saivat kaverikseen perhosdecaleita ja decalien päälle kerroksen Wicked Polishin Fairy Blood Splatteria. En tajua miten tuo WP'n lakka on lojunut jo kuukausia käyttöä odotellen, oikein miellyttävä ja nätti!

 Itse en ole menettänyt ketään rakastani juuri rintasyöpään, mutta muut syövän muodot ovat tulleet valitettavan tutuiksi. Peukaloon tulikin valittua perhoset menetettyjen rakkaimpien mukaan. Pieni teko, mutta itselle suuri merkitys - pidin tuosta peukalosta ihan hulluna, ehkä sen teki juuri tuo merkitys perhosten taustalla.

Halatkaa rakkaitanne ja kertokaa kuinka tärkeitä he ovat aina kun siihen tulee mahdollisuus, ikinä ei tiedä milloin kaikki muuttuu. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti