tiistai 8. huhtikuuta 2014

Täydellinen rakkauslakka

Ostin taannoin Harlowilta muun tilauksen yhteydessä piCture pOlishin Heavy Metalin, joka on lojunut siitä asti koskemattomana indieHelmerissä. Tikutusprojektin edetessä sinne asti totesin että hei, täähän on sittenkin ihan kiva. Pullossa kun se olikin vähän blääh, siinä varmaan syykin etten ole siihen aiemmin tarttunut. Tunnustan että ostin tämän melkein pelkästään nimen vuoksi. :D

Tämä lakka sai aikaan moninaisia tunteita. Tikuttaessa ihastelin sitä, mutta kynsillä ensimmäinen kerros oli vähän pettymys. Lakkaus oli vaivatonta ja helppoa mutta jotenkin se ei vaan sykähdyttänyt. Toinen kerros sai jo hymyilemään ja päällyslakan kanssa tämä sai mut hihkumaan riemusta. Täydellinen lakka. Mä en ole yhtään hopeisen värin ystävä mutta tämä kimallus ja eläväinen väri on ihan mieletön. Jopa mieheni kehui näitä, ja se on paljon se.

Auringossa

Varjossa

Lakka oli niin näyttävä jo itsessään, että se sai kaverikseen vain simppelit siirtokuvat joiden keskelle lätkäisin strassit OPIn I Snow You Love Me lakasta. Jälkimmäiseenkin tulee tartuttua aivan liian harvoin, muistimpa taas miten ihana se on.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan suorastaan rakastin tätä kokonaisuutta. Tein nämä sunnuntai-iltana ja pienet itkupotkuraivarit meinasi tulla kun tajusin että maanantaista alkaen koko tuleva työviikko on pelkästään kumihanskavuoroja, joista vain aniharvat lakkaukset selviävät. Ja niin kävi että nämäkin olivat maanantaina työvuoron päätteeksi mennyttä.

Mitä tästä opimme? Tarkista työvuorolista ennen lakkapulloihin tarttumista. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti