maanantai 14. huhtikuuta 2014

Sininen skittlette

Käyttämättömien lakkojen laatikko pursuaa, ja sopivia lakkoja valitessani totesin että esimerkiksi eri sinisten sävyisistä olisi saanut melkein kaksikin skittleä aikaan, niin että jokainen kynsi olisi siis ollut eri värisävyllä. Koska en kuitenkaan jaksanut nyt mitään sekametelisoppaa, päädyin skittletteen.


Jos vaaleanpunainen ja pinkki on mulle hankalia värejä, niin myös sininen on ollut sitä ennen. Nyt olen kyllä oppinut tykkäämään kovastikin. Mikä valitettavasti ilmenee myös sillä, että tulee ostettua paljon sinisiä. Mikä ihana tekosyy.


Peukussa ja etusormessa on pohjalla Color Clubin Evolution johon ihastuin ihan hirveästi! Etusormen koristelu oli muutenkin kovasti mieleeni, siirtokuva ja strassi OPIn I Snow You Love Me'sta, ihanan simppeliä ja näyttävää. Etusormen ihana glitterlakka on Different Dimensionin Wish You Were Here, jota pitää ehdottomasti päästä kokeilemaan piakkoin isomminkin. Keskisormesta löytyy Essencen Let's Get Lost siirtokuvineen ja ISYLM strasseineen, itse värilakka oli vähän blääh ja joutaakin varmaan maailmalle. Nimettömässä ja pikkurillissä on ihana tekstuuri, IsaDoran Pool Crush. <3 Ja ne samat strassit kuin muissakin. 

Näillä mentiin kolme päivää, peukut oli ehdottomasti mun lempparit. :) 

Color Club Evolution
Essence Let's Get Lost
IsaDora Pool Crush
Different Dimension Wish You Were Here

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti