lauantai 12. huhtikuuta 2014

Keep it simple, Stupid!

Edellisestä katkeransuloisesta vahingosta viisastuneena, kuljin lopun työviikosta simppeleillä lakkauksilla. Ei siis enempää karvaita pettymyksiä kun työpäivän päätteeksi ihanat lakkaukset on poistuneet keskuudestamme.

Nappasin taannoin Fanin myytävien lakkojen joukosta itselleni pinkin Kikon Sugar Mat 452, joka saikin nyt tilaisuuden päästä kynsille. Vaaleanpunaisen sävyisiä tekstuureja ei ole mun kokoelmassa muuten kuin kahden Kikon verran jotka ovat molemmat tummemmasta päästä, joku vaalea vaaleanpunainen voisi olla myös jees. Saa vinkata hyviä. :)

Oli pakko napata kuvat keskellä katua, auringonpaisteessa. Katsokaa nyt tätä. <3

 Auringossa

 Varjossa

 Vaikken edelleenkään oo mikään suurin vaaleanpunaisen tai pinkin ystävä, niin tää kolahti heti. Tykkään hirmusti, ihan näin pelkälläänkin. :) Saa jäädä.
Ennen töihin menoa sudin siihen vielä HK Girlin päällyslakkaa päälle, jotta kestäisi paremmin töissä. Ulkonäkö ei muuttunut mitenkään radikaalisti ja karheus oli edelleen tunnettavissa, muuttui vain tuollaiseksi märän kiiltäväksi. Ja räikeämmän barbipinkiksi.


Runosuoli on potee ummetusta, takana on ihan järkyttävän hektinen ja raskas työviikko ja reilun viikon olen nyt taistellut silmätulehdusta vastaan. Törkeän kalliista antibioottitipoista huolimatta tulehdus on ja pysyy, argh. Maanantaina uudelleen nokka kohti työterveyslääkäriä. Meikkaamisestakaan ei ole tarvinnut haaveilla koko tuona aikana, mikä on vähän harmi sillä tämä ja huominen päivä on juhlittu/juhlitaan pikkuveljeni 18v synttäreitä. Ikäkriisiä ei helpota yhtään se, ettei saa edes meikattua silmiä päähän. :P Tiedän kyllä etten ole mikään vanhus itsekään, mutta tuntuu uskomattomalta että se pieni kepposteleva vaippahousu on jo maanantaina täysi-ikäinen. Ja etenkin se että omista 18v pippaloista tulee jo kuluneeksi 7 vuotta. Hyvä ystäväni on piristänyt minua jo useamman vuoden ajan lähettämällä Lontoosta luokseni paketin ryppyvoidetta, etten rapistuisi liian varhain. Kapinoin enkä ole edes avannut moisia puteleita, vaikka ilmeisesti jo parikymppisenä pitäisi alkaa taistella ryppyjä vastaan. Onneksi olen vähän luonnonlapsi muutenkin.
Runosuoli sykkii näemmä kaikelle muulle kuin kynsille.... :P

Loppuun kuvaa söpöliineistä, jotka ovat ilahduttaneet kuukauden verran päiviämme kuikutuksella ja kiljumisella, etenkin aina kun jääkaappi aukeaa tai muovi rapisee. :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti