tiistai 14. tammikuuta 2014

Tekohengitystä

Viimeisin kirjoitus blogiin on tapahtunut marraskuussa ja sen jälkeen piilotinkin koko blogin. Tuntuu tyhmältä valittaa ajanpuutteesta kun koko blogi on vielä niin lapsenkengissä, mutta yksityiselämä on ollut yhtä myllerrystä kesästä asti ja henkiset voimavarat eivät ole riittäneet oikein mihinkään ylimääräiseen. Vähän tyhmä aika aloittaa siis edes koko blogi, mutta silloin kesälomalla se tuntui sopivalta. Ja sitähän se olikin kunnes koitti arki.

Olen kuitenkin alkanut kaipaamaan tätä kirjoittamista, joten päätin palauttaa blogin näkyviin. Yritän kuitenkin olla luomatta paineita mistään tietystä postaustahdista, vaan kirjoitan kun siihen on aikaa ja se tuntuu mukavalta.
Yritän myös tsempata itseäni että koska harrastus on jatkunut vasta puolisen vuotta, ei jälki voi olla vielä täydellistä. Kynnetkin on vaihtelevan mittaiset koko ajan mutta koska työni ei ole siistiä konttorityötä, on sekin vain kestettävä. Mikään pro en lupaa siis olla, mutta näillä resursseilla mennään mitkä on saatu. :)

Tauon aikana on kuitenkin koko aika kynsiä lakkailtu, nakupäiviä on ollut ehkä yhden käden sormilla laskettava määrä. Aina en ole jaksanut lakkauksia ihmeemmin koristella mutta kaunis lakka toimii kyllä yksinäänkin. :)

Kokoelmaa on tullut myös kasvatettua tasaisesti, voi lompakkoparkaa... Jatkossakin luvassa siis myös ostoksia, sillä tämä on paras tapa jakaa niiden aiheuttama ilo. Mies ei edelleenkään jaksa innostua uusista lakkapulloista niinkuin minä (joskus kyllä toteaa että "kiva") ja kaveritkin harrastaa vaan säännöllistä lakkailua markettilakoilla. Muuten se ei siis ole mikään "vaan", mutta eivät ehkä ymmärrä ihastunutta huokailuani 16€ OPIn kohdalla, kun pinkkejä lakkoja saa halvemmallakin muilta merkeiltä. :)

Oli miten oli, niin tästä alkaa yritys numero kaksi.
Kommentteja saa jatkossakin heittää suuntaan ja toiseen, oli sitten positiivista tai negatiivista (kunhan asiallista) sanottavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti