keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kierrätys kunniaan vai miten se meni?

En sentään kutsuisi itseäni miksikään himohamstraajaksi mutta onhan noita lakkapulloja kertynyt kesästä alkaen jokunen. Tai sata. Yli? Oikeasti, en uskalla edes laskea. Mutta Helmerissä on vielä tilaa joten ollaan kai vielä turvallisilla vesillä?

Oonkin ottanut oikein operaatioksi nyt käydä säännöllisesti läpi laatikot ja tsekata pois ne lakat joita en ihan oikeasti edes käytä. Hittoako niitä kaapissakaan hilloaa turhanpäiten. Markettilakoissa on eniten noita floppiostoksia, mutta niiden kysyntä taas on aika pieni. Joulun alla jo lahjoitin osan niistä hyväntekeväisyyteen ja nyt harkitsen lopuille samaa kohtaloa. Onhan esim. flormareissakin sellaisia jotka tahdon pitää, mutta paljon on tullut susiakin hankittua.

Hankalimmat luopua on ihan selkeästi indielakat. Rakastan niitä kaikkia edes pulloissa vaikka omille kynsille kaikki ei olisikaan parhaita. Logiikka mahtava. :P Olen silti yrittänyt pysyä kovana ja tälläkin viikolla lähtee pari indietä kohti uutta kotia, nyyh. Pakko vain joskus yrittää ajatella järjellä. Mikä järki, missä? Tätä kirjoittaessa tein diilin vielä kahdesta ihanasta indiestä, hyvä minä! :) Ehkä mä vielä opin pitämään sen järjenkin tässä mukana.

Tämäkin ihanuus lähtee postin mukana Fanille. Niin nätti mutta aivan liian vaalea kuitenkin omaan räikeään makuuni, höh. Onneksi se pääsee hyvään kotiin ja toivottavasti ahkerampaan käyttöön. :) Itse oon yrittänyt siihen totutella kahdesti mutta ei, molemmilla kerroilla on tullut niin vieras olo että huh huh. :/


Maailmalta on kuitenkin matkalla lakkoja tännepäin ja äsken tilasin vielä setin siirtokuviakin. Nyt kun osaisi istua käsiensä päällä ainakin tämän tammikuun ja olla ostamatta enää mitään, ni ois aika jees. Dream on vaan, veikkaan. :P

Ps. En kai mä ole ainoa kenessä on vähän hamsterin vikaa, kai muutkin painii tän ongelman kanssa? Vai onko muut olleet fiksuja alusta asti? :) Luulen silti että jokaiselle sattuu hutiostoja, vaikka kuinka googlettelisi swatcheja.

2 kommenttia:

  1. Ooh :) Innolla odotan tuota ihanuutta kotiini. Toivotaan, että olisi mieluinen :)

    VastaaPoista