maanantai 20. tammikuuta 2014

Sekavat sunnuntaikynnet

Ukkokulta ansaitsi itselleen eilen vähän lisäpisteitä. Harvan miehen suosikkipaikka on Ikea, ja olinkin koko viikon vähän pehmitellyt asiaa että sunnuntaina se ois edessä. Kuitenkin kuukauden jatkunut on-off flunssani päätti olla taas enemmän on viime viikolla ja vietinkin useamman päivän sänkypotilaana kuumeen kourissa joten mies luuli päässeensä kuin koira veräjästä. Sunnuntaiaamuna olo oli kuitenkin jo kohtuullinen, joten tuumasta toimeen ja reissuun. Olin sentään armollinen ja keitin pannullisen kahvia ennenkuin herätin miehen ja ilmoitin tästä iloisesta muutoksesta. ;)
Heräiltyään kunnolla totesi mieskin yllätyksekseni että mennään vaan. Ehkä lause jota hän ei toivonut kuulevansa tässä kohtaa oli "oota mä lakkaan eka kynnet", ilmeestä päätellen ainakin.

Olen viime aikoina ihastunut monen muun tapaan skittleen, mikä ihana tapa saada kerralla testattua useampi lakka testaamattomien joukosta! Tässä tämänkertainen versioni.


Peukalo: Deborah Lippmann Let's Go Crazy
Etusormi:  OPI Road House Blues
Keskisormi/pikkurilli: alla IsaDora Knock Out Pink, päällä Pretty Nice Nailpolish nimetön musta
Nimetön: Rimmel Space Dust Total Eclipse 


Ei ihan mennyt kuin suunnitelmissa, mutta ihan kivat. Teippien poisto nappasi pikkurillistä mukanaan tota pinkkiä, joten se on vähän harvahko. Talvi ja työ on tehneet taas tepposensa ja kynnet on tälläiset nysät taas. Kuitenkin nykyään ne palautuvat paljon nopeammin kuin ennen, selvästi hoitolakasta on apua.
Tuosta Deborah Lippmannista en osaa oikein sanoa tykkäänkö vai enkö. Pitää antaa sille toinen mahdollisuus ennen tuomiota. Miehen mielipide lakasta oli että se on lapsellisen näköinen, kiva kiitos hei. :D

Seuraavaksi taidankin esitellä parit viime aikojen ostokset. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti