perjantai 24. tammikuuta 2014

Viileitä sävyjä pakkasen keskellä

Ihanainen Katariina oli taas oikea enkeli ja diilasi Maybellinen uusia glittereitä joihin en ole vielä Suomessa törmännyt. :) Olin jo valinnut mielessäni lakat joilla lakkaan tänään ja nämä sopivatkin niihin tosi hyvin, joten pääsin heti testaamaankin.

Street Artist-kokoelmasta;
Urban Vibe, White Splatter & Alley Attitude


Ostin tässä taannoin pari OPIn minilakka settiä joita olen nyt yrittänyt ehtiä testailla. Valitsin San Franciscon ja Germany Collection Ger-Minis minisetit kokeiluun kun molemmissa oli useampi lakka jotka kiinnosti mutten uskaltanut isoja pulloja tilata kun epäilytti kuitenkin että ovatko sittenkään mun juttu. Tänään pääsi Ger-Minisistä kynsille Unfor-Greta-bly Blue ja Suzi and the 7 Dusseldorfs. Jälkimmäinen osoittautui vähän pettymykseksi, väri oli mieleinen mutta jösses mitä lirua se lakka oli. :/ Peitti lyhyet kynnet sentään kahdella kerroksella vaikka en olisi sitä ikinä uskonut ensimmäisen kerroksen jälkeen. Ehkä niissä ois vieläkin korjattavaa mutta glitterikerros peitti läpikuultavat kohdat. :P Unfor-Greta-bly Blue oli ihan jees, mutta en tiedä onko sellainen kuitenkaan että useammin käyttäisin, ei mitään palavaa rakkautta senkään kohdalla muttei suurempaa negaakaan. 

Kaikessa levottomuudessaan nää kynnet on kuitenkin jotenkin mieleiset, ei mitkään tuijottelukynnet ehkä mutta viihdyn näissä hyvin. :) Kuvissa on värilakkaa 2 kerrosta ja glitteroksennusta 1 runsas kerros.




Lähikuvat oli valitettavan epätarkkoja, joten niitä en nyt laita. Tämäkin on vain kännykkäräpsy jonka nappasin porukoilla käydessäni kun oli niin ihana luonnonvalo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti