keskiviikko 29. tammikuuta 2014

OPI ostoksia

Pitkään yritin uskotella itselleni että OPIt on lakkoja muiden joukossa ja mä en niitä välttis tartte, samanlaisia värejä löytyy halvemmallakin jne. Miten väärässä olinkaan! Sorruin syksyllä ekan kerran ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä.
Esittelempä siis muutaman viimeaikaisen OPI hankintani. :)

Don't Talk Bach To Me, Y'all Come Back Ya Hear?, Do You Think I'm Tex-y? & You're Such A Budapest

Nämä ihanat herkut poimin ostoskoriin Sokoksen verkkokaupan alesta pari viikkoa sitten, lakoilla hintaa 4-7€ kpl. Ihanan keväinen fiilis tuli väreistä kun avasi paketin. :) En ole näistä ehtinyt vielä korkata yhtäkään, joten nää on kaikki vielä syntilaatikossa.
Sokoksen tapa pakata oli aika mielenkiintoinen; iso pahvilaatikko jossa muovipussissa neljä lakkaa irrallaan, toisella puolella laatikkoa pienen pieni ilmatyyny... :/ Kaikki olivat kyllä ehjiä mutta vähän hirvitti kun jo pakettia kantaessa kuuli miten lakat menee ees taas ja kopisee toisiinsa.

Get Your Number, Yoga-ta Get This Blue! & No Room For The Blues

Nämä tilasin Kauneudenkaupasta joka on OPIn maahantuoja. Heidän kanssaan on tullut asioitua useammankin kerran, pelkkää positiivista kokemusta. :) Toimitus on nopea ja lakat erittäin hyvin pakattuja. Nämä hain eilen, kynsille pääsee juuri Get Your Number. OPIn tekstuurit on ihan mahtavia ja toivottavasti tämäkään ei ole poikkeus. :)
Vähän nauratti, en yhtään tajunnut että mulla oli tilatessa näemmä joku sininen teema... :D

Nyt kahvia ja välipalaa, parin tunnin päästä töihin. Vähän myös jännittää huominen, mennään vähän katsomaan yhtä koiranpentua joten saas nähdä vaihtuuko lakkaostoslistat pieneen kakkakoneeseen... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti